679 094 530 · 924 254 639

Olej sojowy

Olej sojowy

  • Nawilża skórę twarzy i usuwa makijaż
  • Pobudza naturalną produkcję kolagenu
  • Kuracja na przebarwienia związane z menopauzą
  • Aktualna partia: ANSJR0128
  • Najkrótszy termin ważności: styczeń / 2028

Wybierz opcję:

  • 125ml 2,05 €
  • 250ml 3,65 €
  • 500ml 4,95 €
  • 1000ml 8,55 €

Podaj ilość i dodaj do koszyka:

Informacje o produkcie

  • INCI: Glycine soja
  • Ekstrakcja: 1. tłoczenie na zimno
  • Rodzaj oleju: Rafinowany
  • Wykorzystana część rośliny: nasiono
  • Główny składnik: Linoléico 52,47%
  • Wrażliwy na światło: Nie
  • AN020
  • Nr CAS: 8001-22-7
  • Nr EINECS: 232-274-4
  • Kraj pochodzenia: Brazylia
  • Jakość oleju:
  • Gęstość (25ºC): 0,916 - 0,922
  • Maksymalna kwasowość: 0,07º
  • Informacje do produkcji mydła:
  • Liczba zmydlania SAP: 135 NaOH / 190 KOH
  • Liczba jodowa: 128

Ilustracja

Ilustracja: Olej sojowy

Zakres cen Olej sojowy w Mi Cosmética Casera od 2,05 € do 8,55 € w 4 wariantach.
Ceny zawsze zawierają VAT.

Opis

Olej sojowy do receptur nawilżających i demakijażu. INCI: Glycine soja.

Profil kwasów tłuszczowych

Poniższe informacje są generowane automatycznie na podstawie analizy aktualnej partii. Dotyczą więc olejów kupowanych w naszym sklepie i są udostępniane przez nasz autorski system.

Właściwości, które nadaje Olej sojowy mydłu: kondycjonowanie, trwałość piany.

KondycjonowanieTwardośćPianaTrwałość pianyOczyszczanie5

Kwasy tłuszczowe

  • Linoléico: 52,47%
  • Oleinowy: 23,56%
  • Palmítico: 10,29%
  • Linolénico: 7,63%
  • Esteárico: 4,13%

Środki ostrożności

Nie stosować w przypadku uczulenia na owoc, z którego pozyskuje się ten olej roślinny. Jest to produkt naturalny.

Postać produktu

Opakowanie tego oleju: Tworzywo sztuczne

Taksonomia

Nazwa botaniczna: Glycine soja - Rodzina: Fabaceae - Rodzaj: Glycine

Rodzaj Glycine dzieli się na dwa podrodzaje: Glycine i Soja. Podrodzaj Soja Moench obejmuje soję uprawną, Glycine max, oraz soję dziką: Glycine soja. Oba gatunki są jednoroczne. Soja uprawna występuje wyłącznie w uprawie, natomiast G. soja rośnie dziko w Chinach, Japonii, Korei, na Tajwanie i w Rosji.

Fragment informacji z https://es.wikipedia.org/wiki/Glycine

Opinie

Opinie klientów 3 szt.

Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Bardzo gorąco polecam
INMA F.  - opublikowano 14.04.2021
Potwierdzony zakup
Przetłumaczona opinia. To moje pierwsze zamówienie i jakość produktów mnie zachwyciła!! Zdecydowanie polecam w 100%!!
Zobacz oryginał
Recomendadisimo

Es la primera vez que realizaba pedido y me ha encantado la calidad de los productos!!100% más que recomendado!!

Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Doskonały
Mariluz  - opublikowano 19.08.2020
Potwierdzony zakup
Przetłumaczona opinia. Używam go bezpośrednio na skórę do oczyszczania i podoba mi się zarówno konsystencja, jak i poślizg. Używam go też do obniżania temperatury topnienia świec sojowych, żeby były bardziej plastyczne.
Zobacz oryginał
Perfecto

lo uso directamente sobre mi piel como limpiadora y me gusta tanto la textura como también como se desliza. Lo uso también para rebajar el punto de fusión de las velas de soja y que sean más maleables.

Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Pusta gwiazdka Pusta gwiazdka Pusta gwiazdka Dobry
Silvina  - opublikowano 29.07.2020
Potwierdzony zakup
Przetłumaczona opinia. Nie czuję, żeby ten olejek eteryczny robił dużą różnicę.
Zobacz oryginał
Bueno

No siento q haya aportado mucha diferencia este aceite esencialmente.