Informacje o produkcie
- INCI: Ascorbyl Glucoside
- Czystość: 99,6%
- Poziom pH: 6
- AD5399
- Numer CAS: 129499-78-1
- Numer EINECS: 425-980-0
Ceny zawsze zawierają VAT.
Opis
- Najbardziej stabilna wersja witaminy C.
- Przeciwutleniacz zwalczający wolne rodniki.
- Spowalnia proces starzenia.
- Ochrona przeciwsłoneczna i pielęgnacja po ekspozycji
Sposób użycia:
Rozpuścić w fazie wodnej w temperaturze nieprzekraczającej 60ºC
Dozowanie zależy od rodzaju tworzonego kosmetyku i wynosi od 0,5% do 5%.
Środki ostrożności
Pył może powodować podrażnienie oczu i dróg oddechowych.
Powiązane produkty
Opinie
Opinie klientów 5 szt.
Zobacz oryginał
Muy contenta con esta adquisición. Funciona según lo esperado. Repetiría sin duda
Zobacz oryginał
Vitamina C estable muy fácil de usar
Zalety (oryginał): Se disuelve perfectamente en agua así que se puede añadir a cualquier fórmula que lleve una fase acuosa.
Wady (oryginał): Como es soluble en agua, no puede añadirse a fórmulas que sólo lleven fase oleosa.
Zobacz oryginał
Lo uso para una crema antioxidante
Zalety (oryginał): Muchas
Wady (oryginał): Ninguna
Zobacz oryginał
Súper buen producto, en una semana de aplicación en sérum se ven resultados
Zobacz oryginał
Me encanta
Aby napisać opinię, zaloguj się na swoje konto.
Zaloguj się