679 094 530 · 924 254 639

Fioletowy pigment tlenkowy

Fioletowy pigment tlenkowy

Nie blakną, a kolor nie migruje

Nierozpuszczalne w cieczach. Barwią przez rozproszenie. 100% naturalne
  • Aktualna partia: OXVLT0835
  • Najkrótszy termin ważności: sierpień / 2035

Wybierz opcję:

  • 5g 1,75 €
  • 10g 2,70 €
  • 50g 11,50 €
  • 250g 45,50 €
  • 1Kg 135,25 €

Podaj ilość i dodaj do koszyka:

Informacje o produkcie

  • COL-OXIDOVIOLETA
Zakres cen Fioletowy pigment tlenkowy w Mi Cosmética Casera od 1,75 € do 135,25 € w 5 wariantach.
Ceny zawsze zawierają VAT.

Opis

Fioletowy pigment tlenkowy. Pigment tlenkowy odpowiedni do kosmetyków, zatwierdzony przez FDA. Można stosować zarówno do mydeł sodowych, glicerynowych lub świec, jak i do makijażu twarzy (okolic oczu, powiek i ust). Certyfikowany do bezpiecznego stosowania, oczyszczony, bez metali ciężkich.

Ważne: wszystkie nasze tlenki NIE pochodzą z kopalń, w których może dochodzić do wykorzystywania dzieci do pracy. Powstają przez syntezę tlenku żelaza i miki o naturalnym kolorze, dlatego są w 100% bezpieczne, niezawodne i etyczne.

.

Powiązane produkty

Opinie

Opinie klientów 3 szt.

Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Doskonały
Marta A.  - opublikowano 22.05.2025
Potwierdzony zakup
Przetłumaczona opinia. Dokładnie tego potrzebowałam, a do tego opakowanie zawiera łyżeczkę i jest idealne!
Zobacz oryginał
Perfecto

Justo lo que necesitaba, además viene en un envase que incorpora una cucharilla y es ideal!

Zalety (oryginał): Buena calidad, buen envase

Wady (oryginał): El envío se tuvo que repetir porqué el primero se perdió o rompió en GLS. Con lo que tardé mucho en tenerlo entre mis manos ;)

Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Pusta gwiazdka Nadaje bardzo dobry odcień mydłom zmydlanym
Fidelina D.  - opublikowano 22.11.2023
Potwierdzony zakup
Przetłumaczona opinia. Użyty w mydle lawendowo-pomarańczowym robionym na zimno. Nadaje bardzo dobry odcień. Wkrótce wypróbuję go w mydle glicerynowym.
Zobacz oryginał
Da muy buen tono en los jabones de saponificación

Lo usé en la elaboración de un jabón de lavanda y naranja de saponificación en frio. Da muy buen tono. Lo probaré próximamente en jabón de glicerina.

Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Pusta gwiazdka Pusta gwiazdka Pusta gwiazdka Nie polecam do mydła sodowego
Eva  - opublikowano 07.05.2022
Potwierdzony zakup
Przetłumaczona opinia. Nie uzyskuje się pożądanego koloru, mydło brązowieje od razu po kontakcie z ługiem. Próby rozpuszczania w wodzie, oleju i dodawania po zagęszczeniu masy nic nie dały, warto byłoby o tym uprzedzać.
Zobacz oryginał
No lo aconsejo para jabón de sosa

No consigues el color deseado, el jabón se torna marrón en cuanto contacta con la lejía, lo he intentado disuelto en el agua, en el aceite y en la traza, estaría bien avisar sobre este tema.

Hola Eva. Contactaremos contigo para ver si ha habido algún error ya que todos los óxidos son estables en medios ácidos y básicos. Siento las molestias, un saludo.
10.05.2022