679 094 530 · 924 254 639

Dezodoryzowany olej z pestek winogron BIO

  • BIO
  • COSMOS-certified
  • DE-ÖKO-007
  • Kosher

Dezodoryzowany olej z pestek winogron BIO

Wszystkie witaminy, bez charakterystycznego zapachu wina.

  • Doskonały do przygotowywania olejków do masażu.
  • Szczególnie odpowiedni do skóry mieszanej.
  • Lekka konsystencja, łatwo się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy.
  • 1. tłoczenie na zimno
  • Rolnictwo ekologiczne
  • Dezodoryzowany
  • Aktualna partia: OAUVD0328
  • Najkrótszy termin ważności: marzec / 2028

Wybierz opcję:

  • 10ml 3,20 €
  • 30ml 5,85 €
  • 50ml 8,85 €
  • 100ml 14,85 €
  • 250ml 26,65 €

Podaj ilość i dodaj do koszyka:

Informacje o produkcie

  • INCI: Vitis vinifera
  • Ekstrakcja: 1. tłoczenie na zimno
  • Rodzaj oleju: Dezodoryzowany
  • Wykorzystana część rośliny: nasiono
  • Główny składnik: Linoléico: 66,83%
  • Wrażliwy na światło: Nie
  • AN017DB
  • Nr CAS: 8024-22-4
  • Nr EINECS: 000-000-0
  • Kraj pochodzenia: Hiszpania
  • Jakość oleju:
  • Współczynnik załamania światła (40ºC): 1,474
  • Gęstość (25ºC): 0,921
  • Maksymalna kwasowość: 2,5º
  • Nadtlenki: 3,5
  • Informacje do produkcji mydła:
  • Liczba zmydlania SAP: 138 NaOH / 193 KOH
  • Liczba jodowa: 125 - 145
Zakres cen Dezodoryzowany olej z pestek winogron BIO w Mi Cosmética Casera od 3,20 € do 26,65 € w 5 wariantach.
Ceny zawsze zawierają VAT.

Opis

Olej z pestek winogron jest ceniony przez masażystów i często służy do przygotowywania baz do masażu. Jego delikatna, dobrze wchłaniająca się konsystencja nie pozostawia skóry tłustej.
Odżywia skórę i reguluje sebum.
Dzięki obecności cennych przeciwutleniaczy zapobiega starzeniu się skóry.

Można go również stosować do pielęgnacji włosów. Regeneruje włosy cienkie i zniszczone, doskonale odżywia włókna włosów.

Środki ostrożności

Nie stosować w przypadku uczulenia na owoc, z którego pozyskuje się ten olej roślinny. Jest to produkt naturalny.

Postać produktu

Opakowanie tego oleju: Szkło

Opinie

Opinie klientów 3 szt.

Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Doskonała jakość
Genoveva M.  - opublikowano 17.10.2023
Potwierdzony zakup
Przetłumaczona opinia. Doskonała jakość
Zobacz oryginał
Excelente calidad

Excelente calidad

Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka uwielbiam!
Karin  - opublikowano 03.03.2023
Potwierdzony zakup
Przetłumaczona opinia. zwykle używam tego oleju do maceratów, a dzięki jego neutralnemu zapachowi aromaty roślin się wyróżniają. Doskonały do serum do twarzy.
Zobacz oryginał
me encanta!

suelo usar este aceite para maceraciones, y al tener un olor neutro el aceite, el olor de las plantas resaltan. Exelente para serum facial.

Przetłumaczona opinia. 3/3/2023
Zobacz oryginał
me encanta este aceite y he repitido varias veces.Lo suelo usar para macerar con distintas plantas y al tener un olor neutro, el olor de las plantas resaltan. Exelente para serum facial!

3/3/2023