Informacje o produkcie
- INCI: Trisodium citrate dihydrate
- Czystość: 100%
- Poziom pH: 8,5 (roztwór 5%)
- Kraj pochodzenia: Hiszpania
- Wzór chemiczny: Na3C6H5O7, 2H2O
- Higroskopijny: Si
- AD3606
- Numer CAS: 6132-04-3
- Numer EINECS: 200-675-3
- Nazwa IUPAC: Trisodium citrate dihydrate
Zakres cen Cytrynian sodu - (Trisodium Citrate Dihydrate) w Mi Cosmética Casera od
2,85 € do 12,95 € w 4 wariantach.
Ceny zawsze zawierają VAT.
Ceny zawsze zawierają VAT.
Opis
Cytrynian sodu jest związkiem chemicznym połączonym z trzema atomami sodu. Chemicznie cytryniany sodu są solami sodowymi cytrynianu, zwanego również kwasem cytrynowym, który jest powszechnym składnikiem komórek ludzkiego organizmu.
- Rozpuszczalny w 1/3p częściach wody
- Rozpuszczalny w 0/6 częściach wrzącej wody.
- Nierozpuszczalny w alkoholu i eterze.
Środki ostrożności
Przechowywać poza zasięgiem dzieci. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Powiązane produkty
Opinie
Opinie klientów 6 szt.
| Ocena |
|
|---|
Przetłumaczona opinia.
Doskonały!
Zobacz oryginał
Perfecto!
| Ocena |
|
|---|
Przetłumaczona opinia.
Używam go w mydle
Zobacz oryginał
Lo utilizo en el jabón
| Ocena |
|
|---|
Przetłumaczona opinia.
Bardzo mi się podoba
Zobacz oryginał
Me gusta mucho
| Ocena |
|
|---|
Przetłumaczona opinia.
Bardzo mi się podoba
Zobacz oryginał
Me gusta mucho
Przetłumaczona opinia.
Idealny jako chelator do mydła sodowego.
Zobacz oryginał
Perfecto para el jabón
Perfecto para el jabón de Sosa como quelante.
Przetłumaczona opinia.
Znakomity chelator do mydła
Zobacz oryginał
Excelente
Buenisimo quelante para jabon
Aby napisać opinię, zaloguj się na swoje konto.
Zaloguj się