679 094 530 · 924 254 639

Coco Caprilate / Caprate - RSPO MB

Coco Caprilate / Caprate - RSPO MB

Bardzo wszechstronny emolient w 100% naturalny

  • Emolient, który nie pozostawia tłustego odczucia.
  • Szybko się wchłania i pozostawia skórę aksamitną w dotyku.
  • Nadaje włosom miękkość i blask, jednocześnie je chroniąc.
  • Niekomedogenny i odpowiedni do każdego rodzaju skóry.
  • Pozyskiwany ze zrównoważonych źródeł, z certyfikatem Cosmos.
  • Odpowiedni dla wegan, w 100% roślinny.
  • Aktualna partia: ADCCC0129
  • Najkrótszy termin ważności: styczeń / 2029

Wybierz opcję:

  • 50ml 3,60 €
  • 100ml 5,90 €
  • 250ml 11,35 €
  • 500ml 21,30 €
  • 1l 35,55 €
  • 5Kg 158,85 €
  • 9,5KG 309,85 €
  • 25Kg 590,50 €
  • 50Kg 890,50 €

Podaj ilość i dodaj do koszyka:

Informacje o produkcie

  • INCI: Coco Caprylate/Caprate
  • Poziom pH: 6
  • Temperatura topnienia: 240ºC
  • Kraj pochodzenia: Europa
  • EM4388
  • Numer CAS: 95912-86-0
  • Numer EINECS: 306-082-7
Zakres cen Coco Caprilate / Caprate - RSPO MB w Mi Cosmética Casera od 3,60 € do 890,50 € w 9 wariantach.
Ceny zawsze zawierają VAT.

Opis

Coco Caprilate jest emolientem o średniej polarności i szybkim wchłanianiu, pozostawiającym na skórze lekkie, nietłuste, miękkie i aksamitne odczucie.

Otrzymuje się go z zasobów w 100% naturalnych (roślinnych); posiada certyfikat Cosmos.

Doskonale zastępuje silikony, stanowiąc alternatywę dla emolientów syntetycznych

Ponadto chroni włosy, nadając im połysk i miękkość.

Nadaje się do każdego rodzaju skóry i pozwala tworzyć wszelkie kosmetyki naturalne, takie jak kremy przeciwsłoneczne, balsamy, żele pod prysznic, sera, kosmetyki do makijażu...

Jest rozpuszczalny w oleju i etanolu, ale nierozpuszczalny w wodzie.

Sposób użycia

Coco Caprilate dodaje się do fazy olejowej receptury w ilości od 2,5% do 10%.

Więcej danych technicznych

Świadectwo analizy:

  • Rozpuszczalność:Rozpuszczalny w oleju i alkoholu
  • Przechowywanie: najlepiej od 15ºC do 30ºC
  • Wygląd: Klarowna, lekko żółta ciecz.
  • Certyfikat RSPO.
WynikNorma

Ilustracja cząsteczki

Środki ostrożności

Przechowywać w temperaturze poniżej 30ºC

Powiązane produkty

Opinie

Opinie klientów 20 szt.

Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Dobra jakość
VERONICA C.  - opublikowano 25.05.2026
Potwierdzony zakup
Przetłumaczona opinia. Dobra jakość i prezentacja
Zobacz oryginał
Buenas calidad

Buenas calidad y presentación

Zalety (oryginał): Viene con dosificador

Wady (oryginał): El dosificador cae muy lento, tedioso cuando preparo grandes cantidades y uso bastante producto.

  - opublikowano 29.04.2026
Potwierdzony zakup
Ocena Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka
Przetłumaczona opinia. Jeszcze nie wypróbowane
Zobacz oryginał

Aún no lo he usado

  - opublikowano 24.11.2024
Potwierdzony zakup
Ocena Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka
Przetłumaczona opinia. Niezbędny w moich kosmetykach.
Zobacz oryginał

Imprescindible para mi cosmética.

Przetłumaczona opinia. Dobra
Zobacz oryginał
Es un producto que no puede faltar a una " potinguera"

Buena

Zalety (oryginał): Muchas

Wady (oryginał): Ninguna

  - opublikowano 04.05.2024
Potwierdzony zakup
Ocena Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka
Przetłumaczona opinia. Idealne opakowanie! Bardzo dobra jakość!
Zobacz oryginał

Envase perfecto! Muy buena calidad!

Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Kupuję ponownie
Montse A.  - opublikowano 14.08.2023
Potwierdzony zakup
Przetłumaczona opinia. Używam go głównie do szamponów, ale w emulsjach też nadaje jedwabiste odczucie.
Zobacz oryginał
Repito

Lo utilizo mas para champús, pero en emulsiones tambien deja un tacto sedoso.

  - opublikowano 05.10.2022
Potwierdzony zakup
Ocena Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka
Przetłumaczona opinia. Jeszcze nie było czasu go użyć, ale jak wszystkie wasze produkty wygląda idealnie
Zobacz oryginał

No me ha dado tienpo todavía a usarlo pero como todos vuestros producto se ve perfecto

Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wspaniały produkt
Trinidad D.  - opublikowano 04.05.2022
Potwierdzony zakup
Przetłumaczona opinia. Fantastyczny!
Zobacz oryginał
Un fabuloso producto

¡Fabuloso!

Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka dobry środek powierzchniowo czynny
MARIA .  - opublikowano 21.06.2021
Potwierdzony zakup
Przetłumaczona opinia. świetnie nadaje się do szamponu i żelu do kąpieli, mocno się pieni i nie szkodzi skórze
Zobacz oryginał
un tensioactivo bueno

para champú y gel de baño va estupendamente hace mucha espuma y no perjudica a la piel

  - opublikowano 21.06.2021
Potwierdzony zakup
Ocena Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Pusta gwiazdka
Przetłumaczona opinia. Bardzo dobrze
Zobacz oryginał

Muy bien