Informacje o produkcie
- INCI: sodium cocoyl isethionate
- Poziom pH: 6,57
- Zalecane maksimum: Orientacyjne dozowanie wymaga sprawdzenia dla danej postaci produktu; w stałych preparatach myjących zwykle stosowany jako główny środek powierzchniowo czynny.
- TS3211
Ceny zawsze zawierają VAT.
Opis
Biodegradowalna anionowa substancja powierzchniowo czynna pochodząca z oleju kokosowego, bez siarczanów i nieetoksylowana. Idealna do tworzenia szamponów w kostce lub pianek do golenia. Obficie się pieni i nie wysusza skóry ani skóry głowy.Może być stosowana jako główna substancja powierzchniowo czynna lub w połączeniu z innymi anionowymi substancjami powierzchniowo czynnymi.
Ponieważ jest to bardzo drobny proszek, podczas pracy z nim zaleca się noszenie maski.
Proste receptury na początek
Rozpuszczalność: Dyspergowalny w wodzie; zwykle stosowany w układach stałych, syndetach i kostkach myjących
Powiązane produkty
Opinie
Opinie klientów 31 szt.
Zobacz oryginał
Fácil de usar, al ser granulado es más práctico que en polvo.
Zobacz oryginał
Me ha encantado volveré a pedir
Zobacz oryginał
Lo compre y la verdad es que funciona muy bien, casi como el que es en polvo. Quizás se nota un pelin el granulado pero casi nada. Lo recomiendo.
Zobacz oryginał
estupendo
Zobacz oryginał
Gran calidad y grano de tamaño medio, todo correcto
Zobacz oryginał
Muy bien
| Ocena |
|
|---|
Zobacz oryginał
Fácil de convertir en polvo
Zobacz oryginał
Se trabaja mucho mejor con el, ya que al ser granulado no se volatiliza tanto, me parece más seguro y práctico, y el acabado es el mismo que con el polvo.
Zobacz oryginał
Al ser granulado se produce menos dispersión en el ambiente y esto lo hace más seguro para trabajar. Me ha gustado mucho el resultado de mis champús sólidos.p
Zobacz oryginał
Me va muy bien para hacer mis champús sólidos
Aby napisać opinię, zaloguj się na swoje konto.
Zaloguj się