679 094 530 · 924 254 639

Olej marula virgin BIO

  • BIO
  • COSMOS-certified
  • DE-ÖKO-007
  • Ecocert
  • Kosher

Olej marula virgin BIO

Głęboko nawilża bez tłustego uczucia

  • Olej marula głęboko nawilża
  • Nie pozostawia tłustości, działa przeciwstarzeniowo i jest doskonałym przeciwutleniaczem
  • Odpowiedni do każdego typu skóry, również trądzikowej
  • Można stosować bezpośrednio jako serum.
  • 1. tłoczenie na zimno
  • Rolnictwo ekologiczne
  • Virgin
  • Aktualna partia: ANMAB1026
  • Najkrótszy termin ważności: październik / 2026

Wybierz opcję:

  • 10ml 6,30 €
  • 50ml 17,90 €
  • 100ml 31,95 €

Podaj ilość i dodaj do koszyka:

Powiadom mnie o ponownej dostępności.

Informacje o produkcie

  • INCI: Sclerocarya Birrea Seed Oil
  • Ekstrakcja: 1. tłoczenie na zimno
  • Rodzaj oleju: Virgin
  • Wykorzystana część rośliny: nasiona
  • Główny składnik: Oleinowy (72,7%)
  • Wrażliwy na światło: Nie
  • AN035VB
  • Nr CAS: 68956-68-3
  • Nr EINECS: 273-313-5
  • Kraj pochodzenia: Republika Południowej Afryki
  • Jakość oleju:
  • Współczynnik załamania światła (40ºC): 1,4678
  • Gęstość (25ºC): 0,914
  • Maksymalna kwasowość: 5,8º
  • Informacje do produkcji mydła:
  • Liczba zmydlania SAP: 138 NaOH / 194 KOH
  • Liczba jodowa: 72,7
Zakres cen Olej marula virgin BIO w Mi Cosmética Casera od 6,30 € do 31,95 € w 3 wariantach.
Ceny zawsze zawierają VAT.

Opis

  • Olej marula głęboko nawilża
  • Nie pozostawia tłustości, działa przeciwstarzeniowo i jest doskonałym przeciwutleniaczem
  • Odpowiedni do każdego typu skóry, również trądzikowej
  • Można stosować bezpośrednio jako serum.

Profil kwasów tłuszczowych

Poniższe informacje są generowane automatycznie na podstawie analizy aktualnej partii. Dotyczą więc olejów kupowanych w naszym sklepie i są udostępniane przez nasz autorski system.

Właściwości, które nadaje Olej marula virgin BIO mydłu: kondycjonowanie.

KondycjonowanieTwardośćPianaTrwałość pianyOczyszczanie5

Kwasy tłuszczowe

  • Oleinowy: 72,7%
  • Linoleico: 6,6%
  • Esteárico: 6,6%
  • Palmítico: 12,3%
  • Temperatura topnienia: Nie określono

Środki ostrożności

Nie stosować w przypadku uczulenia na owoc, z którego pozyskuje się ten olej roślinny. Jest to produkt naturalny.

Postać produktu

Opakowanie tego oleju: Szkło

Powiązane produkty

Opinie

Opinie klientów 2 szt.

Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka JUŻ WCZEŚNIEJ DAŁ MI WSPANIAŁY REZULTAT
Pepa R.  - opublikowano 03.05.2021
Potwierdzony zakup
Przetłumaczona opinia. pepacose@gmail.com
Zobacz oryginał
YA LO UTILIZE ANTERIORMENTE CON UN MSGNIFICO RESULTADO

pepacose@gmail.com

Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Wypełniona gwiazdka Czysty i intensywny olej w dobrej cenie
Alberto .  - opublikowano 30.04.2021
Potwierdzony zakup
Przetłumaczona opinia. Czysty i intensywny olej w dobrej cenie
Zobacz oryginał
Un aceite limpio e intenso a buen precio

Un aceite limpio e intenso a buen precio