Informacje o produkcie
- INCI: Withania somnifera
- Wykorzystana część rośliny: Korzeń
- Kraj pochodzenia: Indie
- AYU-ASHWAG
Ceny zawsze zawierają VAT.
Opis
Proszek ashwagandha otrzymuje się z korzenia Withania sominifera, znanej również jako żeń-szeń indyjski. Według ajurwedy jego nazwa w sanskrycie oznacza „siłę konia”, ponieważ wzmacnia odporność i przywraca witalność.
Stosuje się go głównie do włosów, ale także na skórę, aby zwalczać oznaki starzenia dzięki aktywnym składnikom przeciwutleniającym.
Nasz proszek ashwagandha jest wyłącznie do użytku zewnętrznego i nie należy go spożywać. Najczęściej dodaje się go do szamponów w kostce, ponieważ ogranicza wypadanie włosów i łupież oraz nadaje połysk.
Stosuje się go zarówno do włosów przetłuszczających się, jak i do skóry głowy skłonnej do egzemy i łuszczycy.
Środki ostrożności: produkt w proszku. Zaleca się stosowanie maski.
Środki ostrożności
Przechowywać poza zasięgiem dzieci. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Powiązane produkty
Opinie
Opinie klientów 6 szt.
Zobacz oryginał
Mi cosmética casera tiene una amplia variedad de hierbas ayurveda en polvo de gran calidad, éste producto favorece el crecimiento capilar
Zobacz oryginał
Indispensable en ciertos productos cosméticos naturales que hago
Zobacz oryginał
Me gusta mucho la calidad de las plantas ayurvedicas que os compro .
Zobacz oryginał
Muy buena Presentación
Zobacz oryginał
Utilizado en fase acuosa en crema facial para dermatitis atópica. Resultados sorprendentes
Zobacz oryginał
usado para crema de facial con buenos resultados.
Aby napisać opinię, zaloguj się na swoje konto.
Zaloguj się