Tooteteave
- INCI: Triethyl citrate
- Puhtus: > 99%
- Sulamispunkt: 100ºC
- Keemiline valem: C12 H20 O7
- AD5554
- CAS-number: 77-93-0
- EINECS-number: 201-070-7
Hinnad sisaldavad alati käibemaksu.
Kirjeldus
Trietüültsitraat on sidrunhappe ester, mida valmistatakse etanooli ja loodusliku sidrunhappe fermentatsioonil.
Seda värvitut ja lõhnatut vedelikku kasutatakse laialdaselt paljude deodorantide toimeainena, sest see vähendab higi ensümaatilist lagunemist, vältides halba lõhna.
Seda kasutatakse palju ka lõhnafiksaatorina ning kilemoodustajana juukselakkides ja küünelakkides. See on kergesti biolagunev ning enne lagunemist vähese mürgisusega.
Trietüültsitraati on kasutatud pseudoemulgaatorina elektrooniliste sigarettide aroomides. See toimib stabilisaatorina sarnaselt sojaletsitiiniga paljudes toitudes, kuid aurustumisvõime võimaldab seda erilist kasutusviisi.
Toodetud kujul on trietüültsitraat tavapärastes kasutustingimustes stabiilne. Vältida tuleb kokkupuudet tugevate oksüdeerivate ainetega ning äärmuslikku kuumust, lahtist leeki ja muid võimalikke süüteallikaid.
Doseering: 1 kuni 5%.
Rohkem tehnilist teavet
Analüüsisertifikaat:
| Tulemus | Standard |
Molekuli illustratsioon
Ettevaatusabinõud
- Hoida valguse eest kaitstud kohas.
- Kokkusobimatu leelisvesinikkarbonaatide, bensoaatide, salitsülaatide ja karbonaatidega.
Seotud tooted
Arvustused
Klientide arvustused 3 toode(t)
| Hinnang |
|
|---|
Vaata originaali
Todo correcto. Producto fresco, hay data de caducidad.
Plussid (originaal): Envio super ràpido, a todos lados veo la data de caducitat.
Vaata originaali
Buen producto, lo descubrí para hacer desodorante líquido y estoy encantada
Vaata originaali
Producto de alta calidad y muy cómodo al uso.
Arvustuse kirjutamiseks logi oma kontole sisse.
Logi sisse