Πληροφορίες προϊόντος
- INCI: Gossypium herbaceum
- Εκχύλιση: 1η ψυχρή έκθλιψη
- Τύπος ελαίου: Εξευγενισμένο
- Μέρος που χρησιμοποιείται: Σπόροι
- Φωτοευαίσθητο: Όχι
- AN024
- Αρ. CAS: 8001-29-4
- Αρ. EINECS: 232-280-7
- Χώρα προέλευσης: Ινδία
- Ποιότητα ελαίου:
- Δείκτης διάθλασης (40ºC): 1,472
- Πυκνότητα (25ºC): 0,918
- Μέγιστη οξύτητα: 0,1º
- Υπεροξείδια: 0,52
- Ελεύθερα λιπαρά οξέα: 0,05
- Πληροφορίες σαπωνοποιίας:
- Τιμή SAP: 137 NaOH / 194 KOH
- Αριθμός ιωδίου: 112
Κύριο συστατικό: Linoleico (55,64%)
Εύρος τιμών Έλαιο σπόρων βαμβακιού σε Mi Cosmética Casera από
5,10 € έως 19,46 € σε 4 μεγέθη.
Οι τιμές περιλαμβάνουν πάντα ΦΠΑ.
Οι τιμές περιλαμβάνουν πάντα ΦΠΑ.
Περιγραφή
Το βαμβακέλαιο μαλακώνει και αναγεννά το δέρμα. Συμβάλλει στη σωστή ενυδάτωσή του.Έχει ξηρή αίσθηση και ιδιαίτερα ευχάριστη υφή και αφήνει το δέρμα απαλό και βελούδινο.
Προφίλ λιπαρών οξέων
Οι παρακάτω πληροφορίες δημιουργούνται αυτόματα βάσει της ανάλυσης της τρέχουσας παρτίδας. Ισχύουν επομένως για τα έλαια που αγοράζετε από το κατάστημά μας και παρέχονται μέσω του αποκλειστικού μας συστήματος.
Ιδιότητες που προσφέρει το Έλαιο σπόρων βαμβακιού στο σαπούνι: περιποίηση, σταθερότητα αφρού.
Λιπαρά οξέα
- Palmítico: 22,4%
- Esteárico: 2,49%
- Ελαϊκό: 17,25%
- Linoleico: 55,64%
Προφυλάξεις
Αποφύγετε τη χρήση αν έχετε αλλεργία στον καρπό από τον οποίο εξάγεται αυτό το φυτικό έλαιο. Πρόκειται για φυσικό προϊόν.
Παρουσίαση
Αυτό το έλαιο είναι συσκευασμένο σε Πλαστικό
Σχετικά προϊόντα
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχουν ακόμη αξιολογήσεις.
Για να γράψετε αξιολόγηση, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
Σύνδεση