679 094 530 · 924 254 639

Rafineeritud nisuiduõli

0 arvustust | Kirjuta arvustus

Rafineeritud nisuiduõli

Rafineeritud nisuiduõli.

  • Suurepärane niisutaja.
  • Kahjustatud juustele ning kuivale või küpsele nahale.
  • Rafineeritud õli, ilma lõhna ja maitseta.
  • Praegune partii: ANGMT1227
  • Varaseim aegumiskuupäev: Dic. / 2027

Vali variant:

  • 30ml 3,30 €
  • 60ml 4,50 €
  • 125ml 6,35 €
  • 250ml 10,60 €
  • 500ml 17,65 €
  • l 29,85 €
  • l 135,75 €

Sisesta kogus ja lisa ostukorvi:

Tooteteave

  • INCI: Triticum vulgare
  • Ekstraheerimine: 1. külmpressimine
  • Õli liik: Rafineeritud
  • Kasutatud taimeosa: nisu
  • Peamine koostisosa: Linoleico: 51,73%
  • Valgustundlik: Ei
  • AN010
  • CAS-nr: 68917-73-7
  • EINECS-nr: 281-689-7
  • Päritoluriik: Hispaania
  • Õli kvaliteet:
  • Tihedus (25ºC): 0,900
  • Maksimaalne happesus: 0,09º
  • Teave seebi valmistamiseks:
  • SAP-väärtus: 134 NaOH / 188 KOH
  • Joodiarv: 127

Illustratsioon

Illustratsioon: Rafineeritud nisuiduõli

De Amédée Masclef - Atlas des plantes de France. 1891

Hinnavahemik Rafineeritud nisuiduõli hinnaga Mi Cosmética Casera alates 3,30 € kuni 135,75 € — 7 pakendisuuruses.
Hinnad sisaldavad alati käibemaksu.

Kirjeldus

  • Suurepärane niisutaja.
  • Kahjustatud juustele ning kuivale või küpsele nahale.
  • Rafineeritud õli, ilma lõhna ja maitseta.

Spetsifikatsioonid:
Seebistumatud ained ≤5%.
Palmitiinhape 11 – 20 %.
Steariinhape ≤6%.
Oleiinhape 12 – 39%.
Linoolhape 30 – 65%.
Linoleenhape 2 – 13%.
Eikoseenhape ≤2.5%.

Rasvhappeline koostis

Allolev teave luuakse automaatselt praeguse partii analüüsi põhjal. Seega kehtib see meie poest ostetud õlide kohta ja pärineb meie ainulaadsest süsteemist.

Omadused, mida annab Rafineeritud nisuiduõli seebile: hooldav toime, vahu püsivus.

Hooldav toimeKõvadusVahutavusVahu püsivusPuhastav toime5

Rasvhapped

  • Palmítico: 11,80%
  • Esteárico: 1,88%
  • Oleiin: 31,11%
  • Linoleico: 51,73%
  • Linolénico: 2,81%

Ettevaatusabinõud

Väldi kasutamist, kui oled allergiline vilja suhtes, millest see taimeõli on saadud. Tegemist on loodusliku tootega.

Tootevorm

Selle õli pakend: Plast

Taksonoomia

Botaaniline nimetus: Triticum vulgare - Sugukond: Poaceae - Perekond: Triticum

Pehme ehk harilik nisu (Triticum aestivum või T. vulgare), perekonda Triticum kuuluv teravili, on maailmas kõige laialdasemalt kasvatatav nisuliik.
See on alloheksaploidne taim, millel on 42 kromosoomi, mis jagunevad 6 komplekti kolme eri liigi kaudu (Triticum spelta, Aegilops cylindrica, igaühes 7 kromosoomi.

Taimel on kolm identset genoomi, mis sisaldavad korduvat geneetilist teavet; see annab liigile suure kohanemisvõime eri keskkondades.

Teabe väljavõte allikast https://es.wikipedia.org/wiki/Triticum_aestivum

Seotud tooted

Arvustused

Arvustusi veel pole.