Tooteteave
- INCI: Acacia dealbata
- Muud nimetused: Hõbedane mimoos
- Eeterliku õli liik: 100% puhas, täielik
- Ekstraheerimine: Aurudestillatsioon
- Kasutatud taimeosa: Õied
- Lõhnanoot: Keskmine
- Lõhna tugevus: Keskmine
- Päritoluriik: Austraalia
- OE6205
- CAS-number: 8014-68-4
- Lisaained: Puuduvad
Hinnavahemik Mimoosi absoluudi lahjendus 3% hinnaga Mi Cosmética Casera alates
5,70 € kuni 18,35 € — 3 pakendisuuruses.
Hinnad sisaldavad alati käibemaksu.
Hinnad sisaldavad alati käibemaksu.
Kirjeldus
Mimoos kuulub akaatsiate perekonda. See pärineb Austraaliast, kus kasvab suurtel Sinimägedel, ning on väga hästi kohanenud Vahemere piirkonna ja teiste pehme kliimaga aladega.Seda on kasutatud peamiselt ilupuuna, kuid lillelised, puudrised ja mesised noodid võlusid suuri parfüümimeistreid ning mimoosiekstrakt hakkas kuuluma Lõuna-Prantsusmaal Grasse'is loodud parfüümidesse.
Mimoosi eeterliku õliga on raske töötada, sest see tahkub. Seetõttu otsustasime pakkuda jojobaõlis lahjendatud toodet, et kasutamist lihtsustada.
Täielikult liigi Acacia dealbata valitud õitest (ilma varteta) toodetud mimoosi absoluudi looduslike koostisosade hulka kuuluvad äädik- ja palmitiinhappe estrid, enanthape ning aniishape.
Meeleolu tõstev, lõõgastav ja rahustav. Parandab meeleolu ja toetab õnnetunnet. Eeterlik õli võib aidata rahustada närvilisust.
Kui soovid tahket mimoosi klaaspakendis, kirjuta meile e-kiri.
Välimus: Läbipaistev vedelik, kollane kuni kuldkollane
Ettevaatusabinõud
-
Taksonoomia
Botaaniline nimetus: Acacia dealbata - Sugukond: Mimosoideae - Perekond: Acacia
Seotud tooted
Arvustused
Klientide arvustused 1 toode(t)
Tõlgitud arvustus.
Täna saabus tellimus selle imelise mimoosiabsoluudiga. Mahe ja üldse mitte lääge aroom. Arvan, et naudin seda sel kevadel väga.
Vaata originaali
Sorprendente
Me ha llegado hoy el pedido con este absoluto de mimosa maravilloso. Con un aroma suave y nada empalagoso. Creo que lo voy a disfrutar mucho esta primavera.
Arvustuse kirjutamiseks logi oma kontole sisse.
Logi sisse