679 094 530 · 924 254 639

Διαφανές κόμμι ξανθάνης κατάλληλο για τρόφιμα

0 αξιολογήσεις | Γράψτε μια αξιολόγηση

Siligel - φυσικός παράγοντας σχηματισμού γέλης

100% φυσικός πηκτικός παράγοντας κορυφαίας ποιότητας.

  • Φυσικός ανιονικός πηκτικός παράγοντας για υδατική φάση.
  • Ενδεικτική δόση: 0,3% - 2% ανάλογα με τη λειτουργία.
  • Συμβατό με συνθέσεις που περιέχουν ηλεκτρολύτες.
  • Επεξεργασία εν ψυχρώ ή εν θερμώ έως 80 °C.
  • Σταθεροποιητής, παράγοντας αιώρησης και συνγαλακτωματοποιητής.
  • Περιεκτικότητα φυσικής προέλευσης κατά ISO 16128: 100%.
  • Τρέχουσα παρτίδα: ADSLG0429
  • Πλησιέστερη ημερομηνία λήξης: Abr. / 2029

Κάντε μια επιλογή:

  • 10g 5,65 €
  • 30g 13,70 €
  • 50g 21,21 €
  • 100g 40,00 €
  • 250g 96,34 €
  • 1Kg 378,08 €

Εισαγάγετε ποσότητα και προσθέστε στο καλάθι:

Πληροφορίες προϊόντος

  • INCI: Xanthan Gum, Lecithin, Sclerotium Gum, Pullulan
  • Καθαρότητα: > 99%
  • Επίπεδο pH: Συνιστώμενο εύρος για τη σύνθεση: pH 2 - 10.
  • Υγροσκοπικό: Si
  • AD7390
  • Αριθμός CAS: 11138-66-2 / 8002-43-5 / 39464-87-4 / 9057-02-7 / 7631-86-9
  • Αριθμός EINECS: 234-394-2 / 232-307-2 / 254-464-6 / 232-945-1 / 231-545-4
Εύρος τιμών Siligel - φυσικός παράγοντας σχηματισμού γέλης σε Mi Cosmética Casera από 5,65 € έως 378,08 € σε 6 μεγέθη.
Οι τιμές περιλαμβάνουν πάντα ΦΠΑ.

Περιγραφή

Siligel - φυσικός παράγοντας σχηματισμού γέλης

Φυσικός πολυλειτουργικός πηκτικός παράγοντας για την υδατική φάση, από συνδυασμό φυσικών πολυσακχαριτών και λεκιθίνης. Προορίζεται ιδιαίτερα για δημιουργία γελών, σταθεροποίηση γαλακτωμάτων O/W, καλύτερη αιώρηση σωματιδίων και ρύθμιση του ιξώδους σε καλλυντικά με εκλεπτυσμένη και σταθερή υφή.

Το ενδιαφέρον του δεν περιορίζεται στην πύκνωση του νερού: προσφέρει δομή, ευχάριστη αίσθηση και καλή αντοχή στους ηλεκτρολύτες. Είναι χρήσιμο σε ενυδατικά τζελ, ελαφριές κρέμες-τζελ, γαλακτώματα με ανόργανα δραστικά, συνθέσεις με άλατα, λοσιόν, σπρέι, κρέμες και γαλακτωματοποιημένα βούτυρα.

Χαρακτηριστικά

  • Φυσικός ανιονικός πηκτικός παράγοντας.
  • Για υδατική φάση ή προηγούμενη διασπορά.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πηκτικό, παράγοντας αιώρησης, σταθεροποιητής, συν-γαλακτωματοποιητής και βελτιωτικό αίσθησης.
  • Καλή αντοχή σε μονοσθενείς και δισθενείς ηλεκτρολύτες σύμφωνα με την τεχνική τεκμηρίωση.
  • Συμβατό με ψυχρή ή θερμή διαδικασία, έως 80 °C.
  • Περιεκτικότητα φυσικής προέλευσης κατά ISO 16128: 100%.
  • Διαθέσιμη δήλωση Halal στην τεκμηρίωση που εξετάστηκε.

Ενδεικτική δόση

  • Βελτιωτικό αίσθησης: από 0,3%.
  • Συν-γαλακτωματοποιητής ή σταθεροποιητής: από 0,5%.
  • Πηκτικό: 0,5% - 2%.
  • Παράγοντας αιώρησης: πάνω από 1,2%.

Χρήση στη σύνθεση

  • Πασπαλίστε στην υδατική φάση με έντονη ανάδευση ή προετοιμάστε προδιασπορά σε γλυκερίνη.
  • Μπορεί να προστεθεί στην υδατική φάση ή στο τέλος της διαδικασίας, ανάλογα με τη σύνθεση.
  • Το ιξώδες μπορεί να αυξηθεί τις επόμενες 24 ώρες από την παρασκευή· ελέγξτε την υφή την επόμενη ημέρα.
  • Συνιστώμενο εύρος pH βάσει τεχνικής τεκμηρίωσης: 2 - 10.
  • Αποφύγετε την είσοδο υγρασίας στην αρχική συσκευασία: είναι υγροσκοπική σκόνη.

Συμβατότητες και ασυμβατότητες

  • Συμβατό με έλαια, εστέρες, φυσικά πηκτικά, πολλά κοινά συντηρητικά, χηλικούς παράγοντες, αντιοξειδωτικά και συστήματα με ηλεκτρολύτες.
  • Οι συνδυασμοί με αφριστικά επιφανειοδραστικά πρέπει να ελέγχονται κατά περίπτωση.
  • Αποφύγετε άλατα αλουμινίου και κατιονικά συστατικά.
  • Δεν συνιστάται συνδυασμός με Caprylhydroxamic Acid όταν επιδιώκεται σταθερότητα οσμής κατά τη γήρανση του προϊόντος.

INCI

Xanthan Gum, Lecithin, Sclerotium Gum, Pullulan.

Διαλυτότητα: Διασπείρεται και ενυδατώνεται στην υδατική φάση· πασπαλίστε με έντονη ανάδευση ή προδιασπείρετε σε γλυκερίνη.

Προφυλάξεις

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Αποθηκεύεται σε καλά κλεισμένο, στεγνό περιέκτη, προστατευμένο από το άμεσο φως και την υγρασία, σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 30ºC.

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμη αξιολογήσεις.