679 094 530 · 924 254 639

Muskaatpähkli eeterlik õli BIO

0 arvustust | Kirjuta arvustus

Muskaatpähkli eeterlik õli BIO - looduslik

Myristica fragrans

  • 100 % puhas ja looduslik eeterlik õli.
  • Mahesertifikaat.
  • Päritolu Sri Lanka.
  • Lõhnanoot: vürtsikas, soe.
  • Praegune partii: SENUM0830
  • Varaseim aegumiskuupäev: Ago. / 2030

Vali variant:

  • 2ml 4,05 €
  • 5ml 6,85 €
  • 10ml 12,70 €
  • 30ml 29,90 €

Sisesta kogus ja lisa ostukorvi:

Tooteteave

  • INCI: Myristica fragrans
  • Eeterliku õli liik: 100% puhas, täielik
  • Suhteline tihedus: 0,879
  • Optiline pöörang: +31,20º
  • Murdumisnäitaja: 1,475
  • Ekstraheerimine: Aurudestillatsioon
  • Kasutatud taimeosa: Pähkel
  • Päritoluriik: Sri Lanka
  • OAE-NUEZMBIO
  • Peamised koostisosad:
    • Sabinene: 37,93%
    • β Pinene: 12,44
    • α Pinene: 16,26%
    • Terpinene 4 Ol: 3,85%
    • Limonene: 3,90%
    • Myristicine: 1,67%
    • Methyl Eugenol: 0,64%

    Need koostisosad on omased sellele partiile. Kemotüüp määratakse GC-MS-analüüsiga.

  • Lisaained: Puuduvad
Hinnavahemik Muskaatpähkli eeterlik õli BIO - looduslik hinnaga Mi Cosmética Casera alates 4,05 € kuni 29,90 € — 4 pakendisuuruses.
Hinnad sisaldavad alati käibemaksu.

Kirjeldus

Muskaatpähkel on koos pipra ja vürtsnelgiga pika ajalooga vürts. Pähkel pärineb suurelt puult Maluku saartelt. Euroopasse jõudis see keskajal araabia kaubanduse kaudu, kuid XVI sajandil said saare peremeesteks portugallased. Seda küll lühikeseks ajaks, sest kaubandus läks kiiresti hollandlaste kätte. Nemad soovisid täielikku monopoli selle vürtsi üle ning selle saavutamiseks hävitasid puid isegi teistel saartel. Vargust karistati karmilt.
Lisaks kulinaarsele kasutusele hinnati seda raviomaduste, eriti seedimist toetava ja ergutava toime tõttu.
Keskajal kasutati seda tänavatelt halbade lõhnade eemaldamiseks. Juba varem olid egiptlased lisanud seda koos teiste aromaatsete taimedega surnute palsameerimiseks mõeldud segudesse.
Eeterlikku õli saadakse pähklist ning ka seda ümbritsevast seemnerüüst ehk muskaatõiest (macis).
Tooraine maksumuse muutus suundumus · arvudeta
20182026
Näitab tooraine maksumuse muutumist viimastel aastatel.

Ettevaatusabinõud

Muskaatpähkli eeterlikku õli ei tohi kasutada raseduse ja imetamise ajal ega lastel. Järgida annuseid.

Taksonoomia

Botaaniline nimetus: Myristica fragrans

Seotud tooted

Arvustused

Arvustusi veel pole.