679 094 530 · 924 254 639

Hyaluronsyre - høj molekylvægt

0 anmeldelser | Skriv en anmeldelse

Hyaluronsyre - høj molekylvægt

100% vegetabilsk oprindelse, egnet til veganere.

  • Molekylstørrelse: 0,8 - 1,2 x 106 dalton.
  • Bevarer hudens fugt
  • Giver elasticitet
  • Opstrammer små rynker
  • Antiinflammatorisk og smertestillende.
  • Regenererende og sårhelende.
  • Aktuelt parti: ADHLA0928
  • Tidligste udløbsdato: Sep. / 2028

Vælg en mulighed:

  • 5g 7,55 €
  • 10g 12,35 €
  • 30g 32,55 €
  • 50g 44,65 €
  • 100g 87,35 €
  • 250g 196,45 €
  • 500g 369,20 €
  • 1Kg 630,90 €

Indtast et antal, og læg i kurven:

Produktoplysninger

  • INCI: Sodium Hyaluronate
  • pH-værdi: 6.0 7.5
  • Kemisk formel: (C14H21NO11) n
  • AD7212
  • CAS-nummer: 9004-61-9
Prisinterval Hyaluronsyre - høj molekylvægt til Mi Cosmética Casera fra 2,50 € til 630,90 € fordelt på 9 størrelser.
Priserne er altid inklusive moms.

Beskrivelse

Hyaluronsyre er et polysakkarid, som findes naturligt i kroppen og indgår i mange væv og organer, blandt andet led, brusk og hud.

Vores hyaluronsyre har 100% vegetabilsk oprindelseog fremstilles ved fermentering af hvedepepton uden genetisk modificerede råvarer (Non GMO). Den er egnet til veganere.

Hyaluronsyre (ha) er et makromolekylært mukopolysakkarid med en lineær kæde af gentagne disakkaridenheder af glucuronsyre og N-acetylglucosamin.

Det er et hvidt eller næsten hvidt, meget hygroskopisk pulver eller et fibrøst aggregat. Ret opløseligt i vand og praktisk taget uopløseligt i acetone og vandfri ethanol.



Hyaluronsyre med høj molekylvægt: egenskaber og anvendelse

Hyaluronsyre kan binde vand svarende til tusindvis af gange sin egen vægt. Derfor bruges den til at fugte overhuden, da den genopbygger de fibre, som støtter hudvævet.

Som et fremragende fugtgivende og smørende middel forbedrer den hudens egenskaber mærkbart og giver blødhed, spændstighed og elasticitet.

Syren med høj molekylvægt trænger mindre dybt ind i huden, men dens evne til at fugte og udglatte rynker er vidunderlig.

Den fremmer desuden kollagenproduktionen, hvilket forstærker den foryngende effekt.

På grund af sin regenererende og sårhelende virkning bruges den også til at mindske ar efter svær akne og andre hudproblemer, som giver skader på huden.

Den kan også mindske rødme, smerte og betændelse.

Den kan tilsættes næsten alle kosmetiske produkter: cremer, lotioner, essenser, skum, shampoo, masker, serum…

Det anbefales først at fortynde pulveret i alkohol eller vand og derefter tilsætte det til vandfasen. Må ikke opvarmes over 70°C.



Anbefalet dosering

0´01-3% til brug på huden.


Bivirkninger

Ved de anbefalede doser hverken irriterer eller sensibiliserer den huden.

Forholdsregler

  • Må ikke opvarmes til nedbrydning, da der kan dannes giftige dampe.
  • IKKE egnet til oral brug. Kun til udvortes kosmetisk brug

Relaterede produkter

Anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser.