Tooteteave
- INCI: Sambucus nigra
- Ekstraheerimine: 1. külmpressimine
- Õli liik: Neitsiõli
- Kasutatud taimeosa: Seemned
- Valgustundlik: Ei
- AN70VB
- CAS-nr: 68916-55-2
- EINECS-nr: 283-259-1
- Päritoluriik: Ungari
- Õli kvaliteet:
- Murdumisnäitaja (40ºC): 1.4801
- Tihedus (25ºC): 0.929
- Maksimaalne happesus: 1.4º
- Peroksiidid: 9.7 (Límite 50).
- Seebistumatu aine: 1 - 5%
- Vabad rasvhapped: Max 2%
- Teave seebi valmistamiseks:
- SAP-väärtus: 133 NaOH / 187 KOH
Peamine koostisosa: α Linolénico: 38,10%
Hinnavahemik Leedriõli BIO, 1. press hinnaga Mi Cosmética Casera alates
4,80 € kuni 64,80 € — 5 pakendisuuruses.
Hinnad sisaldavad alati käibemaksu.
Hinnad sisaldavad alati käibemaksu.
Kirjeldus
Õli saadakse leedrimarjade seemnetest ning sobib eriti kuivale, küpsele või tundlikule nahale. See on rikas asendamatute rasvhapete ja Omega 3 poolest.See on väga toitev õli, mis taastab kuiva ja niiskusvaest nahka.
Lisaks sobib see hästi naha vananemise vastu võitlemiseks.
Rasvhappeline koostis
Allolev teave luuakse automaatselt praeguse partii analüüsi põhjal. Seega kehtib see meie poest ostetud õlide kohta ja pärineb meie ainulaadsest süsteemist.
Rasvhapped
- Mirístico: 0,1%
- Palmítico: 6,8%
- Palmitoleico: 0,1%
- Esteárico: 1,5%
- Vaccénico: 0,9%
- Oléico: 12,5%
- Linoleico: 39,5%
- α Linolénico: 38,1%
- Araquídico: 0,1%
- Eicosenoico: 0,1%
Tootevorm
Selle õli pakend: Klaas
Taksonoomia
Botaaniline nimetus: Sambucus nigra - Sugukond: Meliaceae - Perekond: Sambucus
Seotud tooted
Arvustused
Klientide arvustused 1 toode(t)
Tõlgitud arvustus.
Selle tume värv üllatas mind. Väga kerge, üldse mitte rasvane ja imendub väga kiiresti.
Vaata originaali
Me ha encantado
Me ha sorprendido su color oscuro. Es muy ligero, nada graso y se absorbe muy rapido.
Arvustuse kirjutamiseks logi oma kontole sisse.
Logi sisse