Produktoplysninger
- INCI: Aesculus hippocastanum
- Andre navne: Aesculus hippocastanum
- Anvendt plantedel: Skud
- Oprindelsesland: Frankrig
- YEM-CASTANOIB
Priserne er altid inklusive moms.
Beskrivelse
Hestekastanjeknopper
Hestekastanjen er et stort, elegant og majestætisk træ, der er meget brugt som prydtræ i byer og på landet. I kosmetik er ekstrakt af hestekastanjeknopper værdsat for sine egenskaber til at forbedre mikrocirkulationen og styrke kapillærvæggene, hvilket er nyttigt til at reducere hævelse og forbedre hudens udseende.
Anvendelser i kosmetik
Hestekastanjeekstrakt kan anvendes i cremer til pleje af hud med couperose sammen med ingredienser som æteriske olier af immortelle og tysk kamille samt vegetabilsk tamanuolie. Det hjælper med at stimulere mikrocirkulationen og styrker kapillærerne. Det anbefales at tilsætte det i koncentrationer på 2 til 5% i cremer og geler i vandfasen.
Bemærk: Det er ikke olieopløseligt.
Forholdsregler:
- Må ikke anvendes af gravide uden tilsyn fra en sundhedsfaglig person.
- Anbefales ikke til børn under 12 år i kosmetiske produkter uden passende rådgivning.
- TIL UDVORTES BRUG - MÅ IKKE INDTAGES.
Relaterede produkter
Anmeldelser
Log ind på din konto for at skrive en anmeldelse.
Log ind